Davino Flamboyant 2016

Cupaj rosu din regiunea Dealu Mare, România

205,00 lei

În stoc

Descriere

Se produce prin culesul selectiv al strugurilor din cele mai valoroase parcele de Cabernet Sauvignon, Merlot si Fetească Neagră, viță de vie având o vârstă medie de circa 40 ani. Vinificarea separată a celor trei soiuri din cupaj. Struguri selectați pe banda de triere, flux menajat de prelucrare. Metoda de vinificație în roșu: clasică pe boștină, în vase mici de inox la 26-27 °C Cabernet Sauvignon – timp de 29 zile, Merlot – 22 zile și Feteasca Neagră – 19 zile. Fermentație malolactică desăvârșită imediat după cea alcoolică, în baricuri. Maturat în proporție de 100%, în baric de stejar românesc, din care 85% noi și 15% la a doua utilizare, timp de minim 12 luni. În cupaj participă cele mai valoroase butoaie, procentele per soiuri fiind: Cabernet Sauvignon 65%, Merlot 27% si Fetească Neagră 8%. Învechire la sticlă minim 24 luni.

Informații suplimentare

Greutate 1.5 kg
An

Producător

Soi de strugure

, ,

Țară

Regiune

Clasificare

Vol alcool

Zahăr rezidual

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.