Davino consideră că vinul nu se bea, ci se traiește. De aproape 20 de ani, alături de oamenii pentru care vinul este parte din viața lor, au reușit să obțină esenta – vinurile Davino. Din cele 70 de hectare în proprietate și 18 hectare lucrate în arendă se obțin nu mai mult de 200.000 de butelii Davino anual. Via, inima vinurilor Davino, este lucrată prin dirijarea creșterii și tăieri în verde pentru a obține un maxim 5000 kg/ha, iar strugurii sunt selectați cu atenție de acei oameni care îi cunosc și iubesc. Vinurile Davino sunt în special cupaje, dar ne încantă și cu două vinuri realizate din cele mai valoroase soiuri românești – Fetească Albă și Fetească Neagră.

Este de remarcat că materialul didactic utilizat pentru lucrări științifice atât la Catedra de Viticultură și Vinificație din cadrul Universității de Știinte Agronomice București cât și la Catedra de Oenologie a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” este furnizat de Davino datorită tipicității vinurilor realizate din soiurilor pure românești.

Afișez 1–10 din 11 rezultate