Alira Grand Vin Fetească Neagră 2016

Fetească Neagră din regiunea Dobrogea, România

82,00 lei

În stoc

Descriere

Strugurii sunt culeși manual, fiind apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor de struguri durează între 3 și 5 zile, la temperatura controlată de 14 °C. Fermentația alcoolică (100% prin adăugare de drojdii selecționate) este controlată la 26-28 °C între 6-8 zile, urmată apoi de macerarea la cald (termo-macerare) între 12-15 zile. 50% din vin a fost maturat în baricuri de stejar franțuzesc la a doua utilizare, restul în baric de stejar franțuzesc la a treia utilizare, timp de 14 luni.

Informații suplimentare

Greutate 1.5 kg
An

Producător

Soi de strugure

Țară

Regiune

Clasificare

Vol alcool

Zahăr rezidual

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.