. Pentru noi, la SERVE, începutul a reprezentat punerea unor baze solide pentru clădirea unui viitor promițător. Am lucrat în primă etapă (1995 – 2001) cu echipamente și utilaje montate într-o cramă deja existentă.

Însă imaginea zilei de mâine s-a conturat cu adevărat în anul 2000 atunci când am demarat construcția unei crame SERVE complet nouă pe un amplasament din Ceptura, în apropierea viilor noastre. Un an mai târziu, a avut loc prima îmbuteliere, iar în 2002, vinificarea primei recolte. Emoțiile noastre s-au estompat treptat, locul lor fiind luat de o bucurie enormă ce ne călăuzește și în prezent pașii. Plăcerea pe care o avem pentru ceea ce facem ne insuflă tăria de a ne autodepăși și de a continua frumoasa poveste.

Dincolo de sentimente, investim în calitatea procesului. Astfel încât, am căutat să îmbinăm modernul, tradiționalul și ușurința în utilizare atunci când este vorba despre alegerea echipamentelor și utilajelor, pentru ca tu să te poți bucura de o experiență inedită la fiecare pahar. Odată cu dezvoltarea intensă, ne-am mărit și capacitatea cramei, urmărind în acest timp, tehnici de ultimă generație de vinificare. Așadar, în 2005 am completat capacitatea de prelucrare la strugurii albi, cu 2700hl în inox, iar doi ani mai târziu, am mărit capacitatea de stocare la temperatură controlată (hala climatizată dotată cu 2000hl capacitate de stocaj în vase din inox). Ulterior, am construit și amenajat un spațiu special pentru maturarea vinului în butoaie de stejar, de asemenea climatizat, cu o capacitate de 1000hl. Fiecare dintre aceste aspecte contribuie activ la gustul desăvârșit al vinului ispititor pe care îl vei savura de la noi și la garanția oferită de SERVE.

Afișez toate cele 5 rezultate